Kender du Krystyna Habura?

fragments-of-me-pix33Da jeg sad og søgte på min mormors navn på nettet, dukkede dette op – pludselig fik jeg et indblik i min mormors sind under de sidste år, som hjerneskadet kunstner. Hun var inkarneret kunstmaler og levede og åndede (på godt og ondt) kun for kunsten lige til det sidste, men hun var også min allerbedste ven, jeg som barn kunne ønske mig.
Fundet af denne artikel med tilhørende malerier, har taget mig på en research, der åbner op for en dokumentarfilm om Krystina Habura. Jeg søger derfor mennesker, der har været i berøring med hende, på den ene eller anden måde. Du kan have haft kort møde med hende. Du kan være en studiekammeraet fra Kunstakademiet i Krakow. Du kan være en gammel elsker. Du kan være du er den, hun skrev de mange breve til. Du kan være veninden, hun svigtede. Du kan være vennen hun elskede, måske for højt. Skriv til mig uanset din historie er om hende er: kasialarsen@gmail.com 

Painting2

Painting2

This entry was published on January 25, 2017 at 1723:41 and is filed under Films. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Kender du Krystyna Habura?

  1. dorota on said:

    Tak men hvis du vil skrive navn korrekt s? skriv Krystyna

    Sendt fra min iPad

    Den 25. jan. 2017 kl. 17.20 skrev KASIA <comment-reply@wordpress.com>:

    Kasia posted: “Da jeg sad og s?gte p? min mormors navn p? nettet, dukkede dette op – pludselig fik jeg et indblik i min mormors sind under de sidste ?r, som hjerneskadet kunstner. Hun var inkarneret kunstmaler og levede og ?ndede (p? godt og ondt) kun for kunsten lige t”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: