Painting2

Et særligt møde med en gymnasielærer…

Fragments of Me pix3Telefonen ringede en dag, og det var Søren Falgaard, der sad i den anden ende af røret. Han var nysgerrig på mig som fortæller og mine stille film. Han var særlig interesseret i det at komme fra forskellige kulturer. Vi mødtes til en kop kaffe og en snak om erindringer, etnicitet og sprog. Det kom der en lille artikel ud af. Hvis du har lyst, kan du læse den fra linket herunder:

Artikel i fagbladet CUT

This entry was published on June 20, 2014 at 1023:41 and is filed under Films, Fragments of me (2006), Home (2010), Memories (2010), Remembering Kazury (2011). Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: